Huoltopalvelut

Tilaa huolto

Ammattitaitoista huoltoa

Huoltotyöntekijämme ovat lämpöpumppualan erityisasiantuntijoita. Meillä on kattava ammattiosaaminen niin lämpöpumppujen toiminnasta, sähkötöistä, putkikytkennöistä kuin kylmäainepiiriin tehtävistä huoltotöistä. Työntekijöillämme on tarvittavat luvat ja koulutus, kuten lailla vaaditut kylmäaineluvat. 

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Siksi reagoimme nopeasti huoltotarpeisiin. Nopean huollon ja korjauksen merkitys korostuu erityisesti lämmityskaudella. 

Vuosihuolto omakotitaloihin ja kiinteistöihin

Maalämpöpumpun, ilma-vesilämpöpumpun tai lämmön talteenoton säännöllinen vuosihuolto varmistaa luotettavan ja taloudellisen toiminnan. Hyötysuhde pysyy hyvänä, kun järjestelmän toiminta on tarkastettu ja käyntiarvot ovat optimaaliset.

Vuosihuoltosopimukseen sisältyy kerran vuodessa tehtävä tarkastus- ja huoltokäynti. Sopimuksen sisällöstä ja laajuudesta sovimme yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeidensa mukaan.

Tee vuosihuoltosopimus
Vuosihuollon sisällöt
Vuosihuolto kerrostalon maalämpolaitteistoon
Etävalvonta ja automaatio

Etävalvonta ja automaatio

Suurempien maalämpö- ja lämmön talteenottojärjestelmien etävalvonta ja etäohjaus varmistavat säästöt ja luotettavan toiminnan.

Etävalvonta- ja etäohjauspalvelulla pyritään varmistamaan järjestelmän mahdollisimman taloudellinen toiminta. Näin estetään järjestelmän jääminen häiriötilaan, jolloin lämpö tuotetaan lisä- tai varaenergialla. Lämmitysjärjestelmän tiedot ja toiminta-arvot kerätään etävalvontajärjestelmään pitkäaikaisen toiminnan seuraamiseksi. 

Etävalvontapalvelu mahdollistaa lämmitysjärjestelmän säätöarvojen muuttamisen etänä. Näin voidaan välttää turhat säätökäynnit kohteessa. 

Tee etävalvontasopimus
Etävalvonnan sisällöt

Ensihuolto ja käytönopastus

Ensihuollossa tarkastetaan ja testataan huolellisesti lämpöpumppujärjestelmän komponenttien toiminta. Tarvittaessa lämpöjärjestelmän arvoja säädetään parhaan hyötysuhteen saavuttamiseksi. Ensihuolto sisältää myös hiukkassuodattimien puhdistuksen sekä lämmönjakoverkoston moitteettoman toiminnan varmistuksen. 

Käytönopastuksessa käydään läpi lämpöpumppujärjestelmän toimintaa ja opastetaan asiakkaalle vuosittainen omatoimihuolto, kuten lämmönjakopuolen paineen nosto ja lämpökäyrän säätö.

Tilaa huolto
Ensihuollossa järjestelmän optimaalinen toiminta tarkastetaan
Tekninen tukemme auttaa tarvittaessa

Huoltopäivystys ja tekninen tuki

Huoltopäivystyksemme on avoinna 24/7. Mikäli lämpöpumppujärjestelmä vaatii nopeaa reagointia ja huoltokäyntiä, päivystäjämme tulee paikalle mahdollisimman pian.

Tekninen tukemme opastaa arkisin klo 8-16 välillä lämpöpumppujärjestelmän käytössä. Tarvittaessa saat apua esimerkiksi hälytyksen kuittaamiseen ja hiukkassuodattimien puhdistukseen. 

Yhteystiedot

Korjaus- ja muut huoltokäynnit

Maalämpöhuoltokeskuksella on laaja kokemus lämpöpumppujen huoltotoimenpiteistä. Korjaamme lämpöpumppuja ja vaihdamme niiden osia, kuten kompressoreita, paisuntaventtiileitä ja kuivaimia. 

Päivitämme jo olemassa oleviin lämpöpumppujärjestelmiin esimerkiksi työsäiliöitä, viilennyskonvektoreita ja lämminvesivaraajia. Suoritamme myös lämpöpumppujen vaihtoja. Tarjoukset ovat aina räätälöity asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kohteen mitoitukset huomioiden.

Tilaa huolto
Lämpöpumppujen huolto ja korjaus

Hinnasto

Huolto- ja asennustyö (minimilaskutus 1 h) 74,60 €/h (sis. ALV 24 %)*
Kilometrikorvaus (sisältää ajoajan) 1,50 €/km (sis. ALV 24 %)
Hälytyslisä (ma-pe klo 7-16 ulkopuolella) 120 €/kpl (sis. ALV 24 %)
Hälytyslisä (lauantaisin ja pyhäpäivinä) 180 €/kpl (sis. ALV 24 %)
Paperilaskulisä 2,90 €/kpl (sis. ALV 24 %)

 

*Hinta veloitetaan alkavalta tunnilta. Ma-pe klo 7-16 ulkopuolella, lauantaina tai pyhäpäivänä suoritetusta työstä veloitetaan asiakkaalta myös 100 % ylityön osuus. 

Omatoimihuolto-ohjeet

Maa- ja ilmalämpöpumpun omatoimihuolto

Olemme laatineet omatoimihuolto-ohjeet lämpöpumpullesi. Lataa ohjeet tästä itsellesi!

Avaa ohjeet lämpöpumppusi omatoimihuoltoon