Meistä

Monipuoliset palvelumme

Maalämpöhuoltokeskuksen ammattilaiset huoltavat maalämpö-, lämmön talteenotto- ja ilma-vesilämpöjärjestelmiä Suomen kattavimmalla kokemuksella. Huollamme kaikki tunnetut lämpöpumppumerkit niin Tom Allen Seneran kuin muidenkin urakoitsijoiden asentamina.

Monipuolinen osaamisemme kattaa rakennusautomaation, sähkö- ja elektroniikkakytkennät, putkiasennukset sekä kylmäainepiirit. Palveluihimme kuuluvat huollon ja korjausten lisäksi etävalvonta ja tekninen tuki. Olemme tavoitettavissa vuoden jokaisena päivänä. Toimintamme lähtökohtana on luotettavuus ja vastuullisuus, mikä näkyy korkeana asiakastyytyväisyytenä.

Pohjana pitkä kokemus

Maalämpöhuoltokeskus perustettiin vuonna 2017 Tom Allen Seneran pitkän kokemuksen pohjalta. Toimintamme on viime vuosien aikana laajentunut yhä useammalle paikkakunnalle. Päätoimipisteemme on Vantaalla. Muut toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa sekä Lempäälässä.

Maalämpöhuoltokeskus ja Tom Allen Senera siirtyivät osaksi Assemblinia vuonna 2021. Vuodesta 2024 lähtien yritykset ovat kuuluneet yhdistyneeseen Assemblin Caverion -konserniin, joka on talotekniikka-alan johtavin yhtiö Pohjoismaissa. Maalämpöhuoltokeskus toimii konsernissa itsenäisenä yrityksenä.

Osana vahvaa konsernia voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia palveluita ja edistää entistä tehokkaammin rakennusten energiatehokkuutta. Lue lisää konsernista Assemblin Caverionin verkkosivuilta.

Haluamme toimia oikein – Whistleblowing-palvelumme

Pyrimme ylläpitämään avoimuutta ja korkeatasoista yritysetiikkaa. Ilmoituskanava tarjoaa mahdollisuuden kommunikoida epäillyistä väärinkäytöksistä, jotka vaikuttavat ihmisiin, organisaatioomme, yhteiskuntaan tai ympäristöön. Whistleblowing-palvelu vähentää väärinkäytösten todennäköisyyttä ja osoittaa sitoutumisemme oikeudenmukaiseen toimintaan. Sinulla ei tarvitse olla todisteita epäilystesi tueksi, mutta ilmoitukset pitää tehdä hyvässä uskossa.

Nimettömän ilmoittamisen mahdollistava kanava löytyy tästä linkistä.