Maalämpöhuoltokeskus palvelemassa asiakasta

Maalämpöhuolto­keskuksen palvelut

Ammattitaitoista huoltoa

Huoltotyöntekijämme ovat lämpöpumppualan erityisasiantuntijoita. Meillä on kattava ammattiosaaminen niin lämpöpumppujen toiminnasta, sähkötöistä, putkikytkennöistä kuin kylmäainepiiriin tehtävistä huoltotöistä. Työntekijöillämme on tarvittavat luvat ja koulutus, kuten lain vaatimat kylmäaineluvat.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Siksi reagoimme nopeasti huoltotarpeisiin. Nopean huollon ja korjauksen merkitys korostuu erityisesti lämmityskaudella.

Vuosihuolto omakotitaloihin

Omakotitalon maalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun säännöllinen vuosihuolto varmistaa luotettavan ja taloudellisen toiminnan. Hyötysuhde pysyy hyvänä, kun järjestelmän toiminta on tarkastettu ja käyntiarvot ovat optimaaliset.

Vuosihuoltosopimukseen sisältyy kerran vuodessa tehtävä tarkastus- ja huoltokäynti. Sopimuksen sisällöstä ja laajuudesta sovimme yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeidensa mukaan. Vuosihuollon hinta määräytyy lämpöpumpun teholuokan ja kohteen etäisyyden mukaan.

Ilmalämpöpumppu
lämpöpumppujärjestelmä

Vuosihuolto suurempiin kiinteistöihin

Taloyhtiön tai muun suuremman kiinteistön lämpöpumppujärjestelmä on hyvä huoltaa vuosittain. Näin varmistetaan paras mahdollinen hyötysuhde ja järjestelmän taloudellinen toiminta.

Vuosihuoltosopimukseen kuuluu vuosittainen tarkastus- ja huoltokäynti. Sopimus laaditaan sisällöltään ja laajuudeltaan asiakkaamme tarpeiden mukaiseksi. Vuosihuoltosopimuksen hintaan vaikuttavat lämpöpumpun tai lämpöpumppujen teho sekä kohteen etäisyys.

Etävalvonta ja automaatio

Suurempien maalämpö- ja lämmön talteenottojärjestelmien etävalvonta ja etäohjaus varmistavat säästöt ja luotettavan toiminnan.

Tarjoamme kiinteistön vuosihuoltosopimuksen yhteydessä etävalvonta- ja etäohjauspalvelua, jolla pyritään varmistamaan järjestelmän mahdollisimman taloudellinen toiminta. Näin estetään järjestelmän jääminen häiriötilaan, jossa lämpö tuotetaan lisä- tai varaenergialla. Lämmitysjärjestelmän tiedot ja toiminta-arvot kerätään etävalvontajärjestelmään pitkäaikaisen toiminnan seuraamiseksi.

Etävalvontapalvelu mahdollistaa lämmitysjärjestelmän säätöarvojen muuttamisen etänä. Näin voidaan välttää turhat säätökäynnit kohteessa.

Ensihuolto ja käytönopastus

Ensihuollossa tarkastetaan ja testataan huolellisesti lämpöpumppujärjestelmän komponenttien toiminta. Tarvittaessa lämmitysjärjestelmän arvoja säädetään parhaan hyötysuhteen saavuttamiseksi. Ensihuolto sisältää myös hiukkassuodattimien puhdistuksen sekä lämmönjakoverkoston moitteettoman toiminnan varmistuksen.

Käytönopastuksessa käydään läpi lämpöpumppujärjestelmän toimintaa ja opastetaan asiakkaalle vuosittainen omatoimihuolto, kuten lämmönjakopuolen paineen nosto ja lämpökäyrän säätö.

Ensihuolto
Huoltopäivystys

Huoltopäivystys ja tekninen tuki

Huoltopäivystyksemme on avoinna 24/7. Mikäli lämpöpumppujärjestelmä vaatii nopeaa reagointia ja huoltokäyntiä, päivystäjämme tulee paikalle mahdollisimman pian.

Tekninen tukemme opastaa arkisin klo 8-16 välillä lämpöpumppujärjestelmän käytössä. Tarvittaessa saat apua esimerkiksi hälytyksen kuittaamiseen ja hiukkassuodattimien puhdistukseen.

Korjaus- ja muut huoltokäynnit

Maalämpöhuoltokeskuksella on laaja kokemus lämpöpumppujen huoltotoimenpiteistä. Korjaamme lämpöpumppuja ja vaihdamme niiden osia, kuten kompressoreita, paisuntaventtiileitä ja kuivaimia.

Päivitämme jo olemassa oleviin lämpöpumppujärjestelmiin esimerkiksi työsäiliöitä ja lämminvesivaraajia. Suoritamme myös lämpöpumppujen vaihtoja. Tarjoukset ovat aina räätälöity asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kohteen mitoitukset huomioiden.

lämpöpumppujen huolto

Hinnasto

Huolto- ja asennustyö (minimilaskutus 1 h)93,00 €/h (sis. ALV 24 %)*
Kylmäainetyö (minimilaskutus 1 h)105,40 €/h (sis. ALV 24 %)*
Kilometrikorvaus (sisältää ajoajan)1,50 €/km (sis. ALV 24 %)
Hälytyslisä (ma–pe klo 7–16 ulkopuolella)120 €/kpl (sis. ALV 24 %)
Hälytyslisä (lauantaisin ja pyhäpäivinä)180 €/kpl (sis. ALV 24 %)
Paperilaskulisä2,90 €/kpl (sis. ALV 24 %)
*Hinta veloitetaan alkavalta tunnilta. Ma–pe klo 7–16 ulkopuolella, lauantaina tai pyhäpäivänä suoritetusta työstä veloitetaan asiakkaalta myös 100 % ylityön osuus. 

Huoltokäynti on peruutettava viimeistään klo 10 edellisenä arkipäivänä. Peruutus tulee tehdä joko puhelimitse numeroon 010 501 8150 tai sähköpostitse osoitteeseen huolto@maalampohuoltokeskus.fi. Sähköpostiperuutukseen tulee saada vahvistus, että huoltokäynti on peruttu. Peruuttamattomasta huoltokäynnistä veloitamme yhden (1) työtunnin ja matkakustannukset.