Töihin Maalämpö­huolto­keskukseen

Töihin meille

Maalämpöhuoltokeskus on Tom Allen Seneran, Suomen johtavan maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan urakoitsijan oma huoltopalvelu. Huollamme myös muiden urakoitsijoiden asentamat lämpöpumppujärjestelmät. Liity moniammatilliseen joukkoomme!

Tarjoamme sinulle todella hyvän mahdollisuuden kerryttää lisää osaamista kannustavassa ja innostavassa työporukassa. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja tuotteisiin, hyvät työedut ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä pitkäaikaisen työsuhteen kasvavalla alalla. 

Oletko kiinnostunut lämpöpumppu­järjestelmien huollosta?

Maalämpöhuoltokeskuksessa teet merkityksellistä työtä osana hyvää tiimiä. Pääset myös pääset laajentamaan ja syventämään osaamistasi jatkuvasti kasvavalla alalla. Lähetä avoin hakemus osoitteeseen asiakaspalvelu@maalampohuoltokeskus.fi.

Tallennamme hakemuksen tietojärjestelmäämme. Halutessasi voit pyytää hakemuksen poistamista milloin vain.

Avoimet työpaikat

Huoltoasentaja, Turun seutu ja pääkaupunkiseutu

Oletko kiinnostunut työskentelemään uusiutuvan energian parissa? Ovatko lämmitysjärjestelmät sinulle tuttuja vai etsitkö kenties uutta haastetta urallesi?

Etsimme tällä hetkellä joukkoomme huoltoasentajia Turun seudulle ja pääkaupunkiseudulle!

Lue lisää

Koordinaattori, Vantaa

Oletko reipashenkinen asiakaspalvelija? Hallitsetko keikkojen aikatauluttamisen?

Etsimme joukkoomme uutta koordinaattoria!

Haku on päättynyt. 

Työntekijän suusta

"Olen työskennellyt Maalämpöhuoltokeskuksessa vuodesta 2016 alkaen. Viihdyn töissä avoimessa ja hyvässä työilmapiirissä. Pidän itsenäisestä työskentelystä. Minua kiinnostaa kasvava ala, jolla voi edistää kestävämpää tulevaisuutta."

Niklas Haikarainen, koordinaattori
Niklas Haikarainen työskentelee Maalämpöhuoltokeskuksessa