Töihin Maalämpö­huolto­keskukseen

Oletko kiinnostunut työskentelemään uusiutuvan energian parissa?

Maalämpöhuoltokeskus on Tom Allen Seneran, Suomen johtavan maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan urakoitsijan oma huoltopalvelu. Huollamme myös muiden urakoitsijoiden asentamat lämpöpumppujärjestelmät. Liity moniammatilliseen joukkoomme!

Tarjoamme sinulle todella hyvän mahdollisuuden kerryttää lisää osaamista kannustavassa ja innostavassa työporukassa. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja tuotteisiin, hyvät työedut ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä pitkäaikaisen työsuhteen kasvavalla alalla. 

Lähetä avoin hakemus

Maalämpöhuoltokeskuksessa teet merkityksellistä työtä osana hyvää tiimiä. Pääset myös pääset laajentamaan ja syventämään osaamistasi jatkuvasti kasvavalla alalla. Lähetä avoin hakemus osoitteeseen tytti.holma@maalampohuoltokeskus.fi.

Tallennamme hakemuksen tietojärjestelmäämme. Halutessasi voit pyytää hakemuksen poistamista milloin vain.

Huoltoasentaja

Oletko kiinnostunut työskentelemään huoltoasentajana uusiutuvan energian parissa? Ovatko lämmitysjärjestelmät sinulle tuttuja vai etsitkö kenties uutta haastetta urallesi? Lue lisää ja lähetä meille avoin hakemus!

Lue lisää

Työntekijän suusta

"Olen työskennellyt Maalämpöhuoltokeskuksessa vuodesta 2016 alkaen. Viihdyn töissä avoimessa ja hyvässä työilmapiirissä. Pidän itsenäisestä työskentelystä. Minua kiinnostaa kasvava ala, jolla voi edistää kestävämpää tulevaisuutta."

Niklas Haikarainen, koordinaattori
Niklas Haikarainen työskentelee Maalämpöhuoltokeskuksessa